Kom godt igang

Her i Sole IF benytter vi os af Conventus & DBU's systemer hele vejen igennem.
Det vil sige, at du som leder, træner skal benytte DBU's systemer til Sole IF.

Du skal starte med at oprette et login på: http://mit.dbu.dk

NB! hvis du allerede er registreret som spiller i DBU igennem et andet hold i sole if, skal du blot give sole's webmaster besked om at aktivere kampklar menuen på din spiller profil. Så behøver du ikke at have flere profiler på DBU. Hvis dette er tilfældet kan du blot hoppe til trin 3, efter webmaster har aktiveret menu punktet kampklar.

1) Først vælger du kampklar i menuen. Og vælger Træner, og til sidst Anmod om Kampklar adgang (du vælger selvfølgelig sole if i listen over klubber).
2) Herefter skal du afvente indtil klubben har godkendt din anmodning som træner i sole if. Send evt. en besked til vores kampfordeler, om at du har sendt en anmodning.

3) Se igennem denne PDF præsentation: Klik her

4) Efter du er blevet godkendt af klubben, kan du nu gå igang med at forberede dit/dine hold med medlemmer, holdledere, forældre osv.

Du er velkommen til at kontakte Thomas Ballegaard Graabæk (28573894) eller Klaus Keith (40350590) hvis du har brug for hjælp. Men da det er lidt tungt til at starte med, anbefaler vi at du ser igennem PDF filen, samt ser filmene i filen, så du får en forståelse af systemet. Det eneste du egentlig ikke skal tage notits af, er brugen af kampklar igennem kluboffice. Dette er forbeholdt klubbens bestyrelse.

Du finder yderligere materiale her

God fornøjelse

Sole IF

 

Nedenstående lister er alle hold i Sole. Hvis holdet ikke er at finde, skyldes det at der endnu ikke er nogen tilmeldte på holdet.

Spillerliste:


Udendørs:Indendørs:Krocket:eSport